Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” prezintă de luni, 27 ianuarie 2014, ora 18.30 expoziția “Cum a fost posibil? Holocaustul evreilor din România” la  Centrul Artelor Vizuale Galeria Căminul Artei, str. Biserica Enei nr. 16.

Timp de două săptămâni aici vom găsi reunite lucrările a 15 artiști plastici participanți la workshop-ul “Cum a fost posibil?”, care a avut loc în vara anului trecut la Brașov.

Proiectul “Cum a fost posibil” a demarat în octombrie 2009 la inițiativa artistului plastic Sarah Einik, iar de atunci Institutul “Elie Wiesel” organizează anual, în parteneriat cu Muzeul Holocaustului de la Yad Vashem, pentru tineri artişti plastici, tabăra de creaţie “Cum a fost posibil?”. Obiectivele acestei tabere sunt de a familiariza un grup de artişti, cu istoria şi implicaţiile Holocaustului din România şi de a le oferi astfel prilejul să îşi exprime viziunea artistică despre tragedia evreilor şi romilor din România în perioada celui de al Doilea Război Mondial.

foto Lucian Muntean

expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM01 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM02 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM03 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM04 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM05 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM06 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM07 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM08 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM09 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM10 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM11 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM12 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM13 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM14 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM15 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM16 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM17 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM18 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM19 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM20 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM21 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM22 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM23 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM24 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM25 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM26 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM27 expo comemorare holocaust - cum a fost posibil LM28