INNERSOUND_logo-1

Call for short silent films

Termen limită pentru candidaturi: 15 mai 2014

Festivalul Internaţional de Arte Noi INNERSOUND (Bucureşti) vă invită să participaţi la SILENT FILM NIGHT cu filme mute de scurt metraj/animație, cu durata între 3-8 minute. Propunerile se pot trimite până în data de 15 Mai 2014 fie prin transfer electronic la adresa [email protected], fie prin poștă, la următoarea adresă:

Centrul de Muzică Electroacustică și Multimedia

Universitatea Națională de Muzică din București

Dl. Cătălin Creţu

Str. Ştirbei Vodă nr. 33, sector 1, 010102

București, România

Vă rugăm să includeţi în candidatura dumneavoastră:

CV sau biografie
synopsis sau scenariul filmului
un text scurt ce descrie legătura cu tema festivalului, “Vortex”

Recomandăm formatul MOV, cu unul dintre următoarele codec-uri: H.264, MPEG-4 sau M JPEG.

Filmele vor fi proiectate în cadrul SILENT FILM NIGHT cu o coloană sonoră realizată de tineri compozitori români şi străini şi interpretată live de un ansamblu cameral sub conducerea dirijorului Gabriel Bebeşelea.

Mai multe detalii pe innersound.webs.com sau la adresa [email protected]

Important:
Deși încurajăm noile producții, nu este necesar ca filmul să fi fost creat special pentru festival. Festivalul nu poate susține financiar producția fimului, nici cheltuielile de drum sau cazare ale celor implicați.
În cazul unor propuneri numeroase, ne rezervăm dreptul de face o selecție a proiectelor, cu ajutorul unui juriu de specialiști aleși de echipa curatorială a festivalului.

Recomandăm ca toate filmele să fi fost realizate în decursul ultimilor cinci ani.

Filmul nu poate conține imagini care : (a) sunt sugestiv sau explicit sexuale, excesiv violente, discriminatorii la adresa oricărei etnii, rase, gen, religii, profesii, grupe de vârstă, profanatoare sau pornografice, care prezintă orice activităţi periculoase sau prommovează consumul excesiv sau iresponsabil al alcoolului; (b) promovează consumul drogurilor, tutunului, armelor de foc sau alte arme; (c) sunt obscene, ofensatoare sau susțin orice formă de ură; (d) utilizează mărci înregistrate, logo-uri sau mărci de haine deținute de alții, sau promovează/fac reclamă oricărui brand sau produs, conțin orice formă de identificare personală ca numere de înmatriculare, nume de persoane, adrese de e-mail sau poștale, (e) conțin materiale asupra cărora nu dețin drepturile de autor (incluzând fotografii, sculpturi, picturi și orice alte lucrări de artă sau imagini publicate online, televiziune, filme, alte media) fară permisiunea proprietarilor; (f) desconsideră, sau reprezintă în sine, încălcarea oricărei legi.

Așteptăm cu interes propunerile voastre!