“Balul Tinerilor Artiști” @ Sibiu, galerie de imagini

Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (1) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (2) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (3) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (4) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (5) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (6) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (7) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (8) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (9) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (10) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (11) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (12) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (13) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (14) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (15) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (16) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (17) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (18) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (19) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (20) Balul Tinerilor Artiști @ Sibiu (21)Asociația Sibiu 100% a demarat un proiect ambițios de promovare a artei contemporane și a tinerilor artiști plastici sibieni. “Balul Tinerilor Artiști”este conceput ca o platformă culturală care permite artiștilor implicați să interacționeze între ei, să relaționeze cu tinerele generații de artiști, cu publicul lor și, în faza finală, cu mediul de afaceri din Sibiu.

Proiectul se desfășoară în perioada 1 octombrie – 14 noiembrie în cinci etape. Prima etapă, deja încheiată, constă în realizarea unei platforme online prin intermediul căreia publicul poate cunoaște tinerii artiști sibieni. În a doua etapă se asigură un spațiu de rezidență artiștilor pentru a le oferi ocazia să relaționeze și să găsească împreună soluții pentru dezvoltarea comunității artistice locale. În cea de-a treia etapa a proiectului, prin intermediul unor ateliere experimentale, publicul direct interesat are prilejul să interacționeze cu artiștii, să învețe de la ei și din experiențele lor creative. În a patra etapă expoziția este deschisă spre vizitare și, în fine, etapa finală, un bal, cu scopul de a facilita întâlnirea dintre artiști și oamenii de afaceri sibieni.
“Experience the New” ateliere experimentale pentru elevi și studenți
Acţiunea urmăreşte susţinerea comunității tinerilor artişti şi promovarea tuturor formelor de expresie vizuală. De aceea, la atelierele experimentale “Experience the new” vor participa elevi ai Liceului de Artă din Sibiu și studenți ai facultății de Litere și Arte din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu. Ei vor avea ocazia să împărtășească din reușitele lor și mai ales din greutățile întâmpinate în desfășurarea activității.  Atelierele se desfășoară în perioada 30 – 31 octombrie, intervalul orar 15:00 – 19:00, la Centrul Cultural Habitus din Piața Mică (subsolul Bisericii Catolice)
13 artiști expun la Habitus
13 artiști sibieni vor expune în perioada 1 – 14 noiembrie, la Centrul Cultural Habitus din Piața Mică. Expoziția va fi deschisă zilnic în intervalul 10:00 – 18:00, prilej cu care publicul va avea ocazia să-i cunoască pe protagoniștii proiectului: Chris Balthes, Claudiu Cândea, Lavinia Crețu, Ștefan Radu Crețu, Irlo, Tara von Neudorf, Dan Raul Pintea, Ioana Popa, Albert Tiberiu Sofian, Dragoș Solomon, Florin B. Tomescu, Casandra Vidrighin, Mihai Zgondoiu.
Balul Tinerilor Artiști este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Mai multe detalii despre proiect pe http://contemporanart.ro/
Photo courtesy: Modernism.ro
1 comment on this postSubmit yours
  1. Ce frumos, intrerupatoare care curenteaza, motzunache hidosi pe pereti, fetite tinere eviscerate, nuduri cu copii, scaraotchi in extaz ,geci de blugi care se masturbeaza, cranii lampadar. Si tot noi suntem de vina ca nu intelegem arta avangardista. Iti vine sa vomiti.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2014 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank
Nice... skip and back to the content

Like us on Facebook and stay updated on global art news, focus on Romania.

Thanks... but I've already liked this site!