Un an de „Harap Alb continuă…”

Numărul 7 al revistei „Harap Alb continuă…” va fi lansat în ritmuri de punk medieval

În urmă cu un an, într-o zi de octombrie, „Harap Alb continuă…” intra pe piața locală ca singura și prima revistă profesionistă de benzi desenate din România.

coperta_HAC#7_3d poster_hac_adhocMarți, 15 octombrie 2013, se împlinește un an de când cititorii singurei reviste profesioniste de benzi desenate românești află cum continuă povestea lui Harap Alb și a celorlați eroi. Lansarea numărului 7 „Harap Alb continuă…” este dublată de un alt eveniment important pe piața românească: lansarea primului album pe ritmuri de punk acustic folcloric medieval al Ad Hoc, prima formație din România care emite un album de debut in 10.000 de exemplare. Numărul 7 este unul inedit, prin faptul că lansarea albumului se face în cadrul poveștii „Harap Alb continuă…”, acesta fiind parte integrantă din poveste. Da! Ați înțeles bine! Albumul va fi parte din poveste și va putea fi achiziționat împreună cu revista, la același preț de 6,9 lei.

Și cum altfel puteam aniversa un an de existență și aventuri continue, decât printr-un eveniment de lansare care să recreeze atmosfera de legendă din revista „Harap Alb continuă…” prin acordurile muzicale ale trupei Ad Hoc. Ambele inițiative promovează vechi valori românești, prin reinventarea super eroilor autohtoni și baladelor populare. În plus, la eveniment veți avea ocazia să îi întâlniți pe Ștefan (Harap Alb) și Mara (Fata Împăratului Roșu), să luați autografe de la desenatorul nostru, Andrei Moldovan, și să vorbiți cu membrii echipei de redacție. Nu ne-am îmbrăcat eroii în ie, opinci și ițari. I-am imbracat în armuri, le-am dat săbii și i-am pus la treabă!

Așa că vă așteptăm joi, 17 octombrie, de la ora 19:00, la Music Club, în strada Barației nr. 31 (în apropierea magazinului Cocor) cu multe alte suprize. Intrarea este liberă!

Începând cu data de 15 octombrie, numărul 7 al revistei „Harap Alb continuă…” va fi disponibil în aplicația Super Erou alături de toate celelalte numere, cât și la chioșcurile de ziare din toată țara, în supermarketuri și benzinării, sau poate fi comandat de pe site: www.harapalbcontinua.ro, unde vă și puteți abona.