Celebrul Joe Cocker va concerta în România pe 4 august 2013, la Sala Palatului din Bucureşti (locaţia anunţată iniţial: Romexpo). Vizita cântăreţului face parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”.

Afis Joe Cocker cu locatie schimbata

„A crea un album, pentru mine seamănă cu a realiza o pictură – 12 piese şi multă culoare; nu-mi place că totul să fie într-o singură stare de spirit” declară cântăreţul despre noul său produs. Aşadar albumul „Fire It Up” conţine atât melodii clasice de suflet, balade pline de putere cât şi piese pline de energie şi vigoare.

În cel mai recent turneu al său, Joe a susţinut concerte cu casa închisă în multe oraşe din Europa şi din Orientul Mijlociu dar şi pentru prima dată în America de Sud. Aceste concerte care îl vor aduce în Europa le vor da fanilor şansă de a asculta live (căci a cânta live a fost întotdeauna şi este o plăcere imensă pentru Joe), în premieră piese de pe noul album dar şi cele mai celebre piese ale artistului: „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart” sau „Up Where We Belong”…

joe-cocker-5_557788_big

După mai mult de 4 decenii de muzică, Joe Cocker este încă unul dintre cei mai de succes şi populari artişti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii şi distincţii, transformându-l pe artistul a cărei voce este inegalabilă, într-o adevărată legenda a muzicii.

Pentru toţi cei care doresc să îl asculte live pe Joe Cocker, ultimele bilete se găsesc în următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Biletele sunt disponibile la următoarele categorii de preţ:
– 750 lei (zona VIP)
– 400 lei (categoria I)
– 300 lei (categoria II)
– 200 lei (categoria III)
– 135 lei (categoria IV) – SOLD OUT

~~Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

joe-cocker-31_34486127_big