Joi 27 iunie, începând cu ora 20.00, fotografia se îmbină cu ambientul și designul de produs la Dizainăr, în cadrul expoziției URBAN. Expun Animat, Vlad Eftenie, Andreea Elisei, Alex Gâlmeanu, Mihnea Ghilduș și Ionuț Staicu + Carmen Acsinte.

De ce URBAN? Pentru că vrem-nu vrem, respirăm orașul în fiecare zi. Ne lovește peste nări cu aerul tare de dimineață, ciocăne ritmat în tălpi sau în tocuri cu pavajele lui, ne transpiră la prânz, pe sau pe lângă carosabilul orbitor, încălzit și zgomotos, iar pentru restul zilei ne ocupă mintea cu băncile unde ne-am ținut de mână ultima sau prima dată, cu lacurile unde ne-am bălăcit incognito când eram mai mici, sau cu blocurile unde ne-om întoarce negreșit diseară, în parcela noastră betonată cu grijă. Orașul suntem noi, urbanii.

Când: 27 iunie, ora 20.00-02.00

Unde: la Dizainăr, Str. Puțul cu Plopi nr. 17

Dacă vă grăbiți, de la ora 20:00 până la loc comanda, puteți pune întrebări fotografilor despre operele lor, despre fotografie în general sau despre vreme… adică despre cum se fotografiază fulgerele, am vrut să spunem.

 

Despre Dizainăr

Dizainăr este primul magazin-concept de design exclusiv românesc, ce găzduiește atât piese de design grafic și de produs, cât și lucrări de artă.

Misiunea Dizainăr este să aducă creația de produs românesc pe scena designului internațional.

Spațiul Dizainăr găzduiește expoziții, workshop-uri, discuții libere și întreg entuziasmul creator al pasionaților de design și artă în general.

Pentru mai multe informații vizitaţi: www.facebook.com/dizainar și www.dizainar.ro.