Lowe&Partners oferă tavanul agenției grafferilor

6 câștigători vor putea picta pe tavan în cadrul Tav’Art Collective, by Romanian Design Week

 

Lowe&Partners se înscrie în circuitul Romanian Design Week și pune la bătaie tavanul departamentului de creație al agenției pentru artiști dornici de exprimare.

Tinerii pasionați de graffiti, wall painting, urban art sau grafică se pot înscrie trimițând două lucrări proprii reprezentative la adresa [email protected], până pe 17 mai.

Tinerii artiști care vor crea la Tav’art Collective vor fi selectați de către un juriu compus din reprezentanții The Institute/ Romanian Design Week, Irlo ((http://irlo.tumblr.com) și  departamentul de creație Lowe&Partners.

Evenimentul Tav’art Collective are loc sâmbătă, pe 25 mai, la sediul agenției, și va fi un adevărat maraton creativ de pictură și grafitti în urma căruia tavanul agenției se va metamorfoza într-o lucrare colectivă de artă.

La evenimentul de pe 25 mai vizitatorii se vor delecta și cu expoziție cu vânzare Atelierul de Print iar procesul de creație al artiștilor va fi transmis prin streaming live.

Toate materialele necesare creațiilor vor fi puse la dispoziție de Lowe&Partners.

Artiștii câștigători vor fi recompensați cu abonamente la publicațiile Wallpaper și Institute, The Magazine.

Informații se regăsesc și pe pagina de Facebook Lowe&Partners, aici.

Evenimentul face parte din circuitul Romanian Design Week, o săptămâna dedicată designului românesc și Festival al industriilor creative, ce se va desfășura în perioada 17-26 mai.

Despre Lowe&Partners România

  • Premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer şi, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint.
  • În România de 20 ani, Lowe creează pentru clienţi precum: Bancpost, Bergenbier S.A., Terapia Ranbaxy, Unilever (Domestos, Cif, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat), Johnson & Johnson sau Crucea Roşie Română.
  • Lowe este o companie americană cu headquarters la Londra şi birouri în peste 90 de ţări si peste 9000 de angajaţi în reprezentanţele sale din întreaga lume.
  • Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, BPN, GolinHarris, Senior HyperActive, Mobile Works şi Medic One.
  • Pentru mai multe detalii, vizitaţi http://www.loweromania.com/ si http://www.facebook.com/LoweRomania