Lansare galeria LABORNA, București

Galeria LABORNA vă invită marți 23 aprilie 2013, de la ora 19, la evenimentul de deschidere – BORNA 1 în spațiul din strada Icoanei nr. 17

Galeria LABORNA își propune să înregistreze desfășurarea lunară profesională a demersului artistic individual în varianta brută.

Artiștii ce au început acest proiect sunt: Traian Boldea, Ciprian Paleologu si Marian Poiană în spațiul galeriei din strada Icoanei nr. 17.

Evenimentele de prezentare pentru public se numesc BORNE și au loc în ultima zi de marți a fiecarei luni (începând din aprilie 2013).

În restul timpului galeria nu are un program de vizitare fix, cei ce doresc ne pot contacta prin mail sau telefon.

Galeria LABORNA are forma unui jurnal de artă în care cei interesați vor putea urmări desfășurarea în timp a creației artiștilor.

LABORNA încercăm să conservăm ceea ce face artistul în mod normal într-o perioadă fixă de timp – 1 lună- fară a avea pretenția ca acele lucrări formează un concept, sau o “expoziție”.

Publicul este obișnuit cu varianta “epurată” a vizunii artistului, percepând-o prin filtrul curatorului, al conceptului expozițional, al proiectului studiat, reformulat și “împachetat” în forma “vizionabil-spectaculoasă”. Accesul în laboratorul artistului este destul rar (nu suprapunem aici noțiunea de atelier), perspectiva completă în care se construiește viziunea fiind de cele mai multe ori dificil de urmărit. De aceea putem spune că Galeria LABORNA este de fapt un contor: creația în timp real.

Contact:

www.laborna.ro

laborna@laborna.ro  

 

Traian Boldea          mail: traian@laborna.ro

Ciprian Paleologu    mail: ciprian@laborna.ro

Marian Poiană         mail: marian@laborna.ro

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank