Cum ar fi să ai acces la orice ai nevoie? Acum e în puterea ta! UseTogether se lansează și la Brașov.

Vă invităm la întâlnirea comunității UseTogether care va avea loc în data de 3 aprilie 2013, la Ceai et caetera din Brașov, începând cu ora 19:00.

Evenimentul își propune să promoveze conceptul de consum colaborativ în Brașov. “A folosi la comun înseamnă să utilizăm resursele într-un mod inteligent și sustenabil pentru a economisi bani, pentru a polua mai puțin și pentru a cunoaște oameni de calitate cu interese comune. De fapt noi ne dorim beneficiile pe care ni le oferă obiectele, și nu obiectele în sine. Vrem să ascultăm muzică, nu să avem un CD. Vrem să citim o carte, nu să avem o carte. Vrem să tundem iarba, nu să avem mașina noastră de tuns iarba. Se aplică și la obiectele noastre principiul lui Pareto. În 80% din timp folosim 20% dintre lucrurile pe care le avem.” declară Victor Miron, unul dintre fondatorii proiectului.

Despre UseTogether

UseTogether este o platformă online care oferă comunității sale acces la o gamă largă de resurse fără să fie nevoie să le dețină. Practic, membrii au posibilitatea să împrumute, să schimbe și să doneze (respectiv să primească) obiecte în cadrul comunității. Ei adaugă obiecte pe care sunt dispuși să le folosească în comun și au acces la toate obiectele pe care ceilalți membri le-au pus pe site. Comunitatea se construiește în jurul valorilor de consum colaborativ, încredere și contribuție la comunitate. Motto-ul UseTogether este: „It’s not about owning things, it’s about access to things.”

Mai multe detalii aici:

http://www.facebook.com/events/136980169817526/?notif_t=plan_user_joined,

http://www.usetogether.com