Postezi chestii interesante, insa nu intelegi lipsa reactiilor de la oameni. Primesti “like-uri”, insa nu ti se pare ca ele au o valoare adevarata.

Ai dreptate…comunicarea pe Facebook e mai mult decat un like la o poza sau la o postare de-a ta, iar uneori utilizatorii se asteapta sa primeasca altceva de la tine. Pentru ca e din ce in ce mai greu sa faci lucrurile cum trebuie, te invitam la seminarul “Retelele sociale: Cum obtii cele mai bune rezultate”, care va avea loc pe 30 ianuarie 2013 in Bucuresti, incepand cu orele 8:30.

Am invitat persoane din mediul ONG si din domeniul educatiei sa ne spuna despre povestea lor de succes si sa ne ajute sa ne conturam propria poveste cu happy end in retelele sociale. Vom vorbi despre cum crestem numarul de fani, cum cream si mentinem engagement-ul acestora si, nu in ultimul rand, cum obtinem lucruri concrete din Facebook, tinand cont de resursele limitate pe care le avem la dispozitie.

Daca nu crezi ca esti persoana potrivita pentru a participa la acest seminar, trimite invitatia catre cei care se ocupa de comunicare in organizatia ta. Participarea la eveniment se face strict pe baza acestei invitatii.

Poti consulta agenda si locatia evenimentului aici. Inscrierile se fac la link-ul acesta pana la data de 27 ianuarie 2013, ora 16:00, urmand ca, dupa selectia bazata pe motivul pentru care iti doresti sa participi la conferinta, participantii sa fie anuntati in data de 28 ianuarie.