Te invitam sa te inscrii la una dintre sesiunile gratuite de cursuri de antreprenoriat in industrii creative ale lunii decembrie 2012. Stim ca te intereseaza unul dintre domeniile sectorului economic al creativitatii, asa ca te asteptam la cursurile care te vor invata cum sa-ti transformi ideea in afacere. Cel mai greu e sa pornesti, si exact asta te vor invata trainerii programului timp de 3 zile!

Avem noi sesiuni care incep pe 4 decembrie 2012 si se desfasoara astfel:

  • 4-6 decembrie – deadline inscriere 30 noiembrie
  • 5-7 decembrie – deadline inscriere 01 decembrie
  • 11-13 decembrie – deadline inscriere 07 decembrie
  • 17-19 decembrie – deadline inscriere 13 decembrie

FORMULARUL de inscriere.

Nu-ti ramane decat sa completezi formularul de inscriere, cu cateva rubrici simple din care vom intelege mai bine interesul tau pentru industriile creative.Te asteptam!

Cursurile sunt oferite prin proiectul “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative”,  realizat printr-un parteneriat intre Fundatia Post-Privatizare, Asociatia ORICUM, GEA Strategy & Consulting, Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii, MPP Relatii Publice, Universitatea Bucuresti si Universitatea de Arte “George Enescu” din Iasi. Proiectul “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investeste in oameni!” Detalii: www.crestetalente.ro.


Cele bune,
Sabina Baciu


Chief Knowledge Officer
Asociatia ORICUM
(T): +40745865561
(A): Calea Plevnei 46-48, Bucuresti
(W): http://oricum.ro
(FB):http://www.facebook.com/ORICUM