Art Out si Casa Arte va invita la vernisajul expozitiei de grafica si gravura cu titlul Ieri – Silvia Popa in data de 23 noiembrie 2012.
Expozitia trateaza tema copilariei si a rememorarii. Lucrarile (15-20) sunt de dimensiuni medii, lucrate in acvaforte si acvatinta.
O recomandam pe Silvia Popa ca fiind o tanara graficiana cu lucrari expresive, care evoca o lume mai pura, mai buna, o lume a copilariei.
Vernisajul va avea loc in spatiul Casa Arte, intre orele 18.30 si 21.30, iar expozitia este deschisa publicului pe perioada 24 Noiembrie – 30 Noiembrie 2012. Pentru vizite va rugam contactati Casa Arte la 0737 495 775.

Silvia Popa a absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza, sectia grafica si Facultatea de Arte Plastice, sectia Grafica de sevalet, in cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, promotia 2012.

Proiectul ei artistic intitulat Ieri reprezinta proiectul ei de licenta si o invitatie pentru public de a rememora amintirile placute care compun sinele, din copilarie pana spre adolescenta/ maturitate si care ne formeaza, ca oameni, pe viata.

Despre proiect, Silvia scria:

“  Ȋn drumul spre cunoaștere și perfecționare, maturizare și complexitate, lăsăm ȋn urmă simplitatea ȋnceputului. Ȋnceputul innocent, dar plin de culoare și creativitate al vieții: copilăria. Acele momente unice, ȋn care nu suntem constrȃnşi de reguli (sau cel puțin nu ținem cont de ele), nu suntem legați la ochi de prejudecăți sau prinși de grijile cotidiene.

Atunci nu căutăm nimic decât fericirea, cu o inocență ce dă naștere unor vise mărețe, care mai târziu ne par imposibile.

Cea mai frumoasă și creativă perioadă a vieții mele de până acum a fost copilăria. A constituit momentul în care am cunoscut fericirea pură, dragostea necondiționată, prietenia adevărată și am trăit viața fără să-mi fie frică de ea.

De aceea am ales ca pentru lucrarea de licență să fac o retrospectivă, o analiză vizuală a startului meu în viață, privire din exterior a clipelor când imaginația nu avea limite.”