Sâmbătă 12 mai, UNVEILED 6 i-a reunit din nou pe iubitorii de modă în cadrul unui eveniment special, care a adus în lumina reflectoarelor cele mai noi şi originale proiecte de artă vestimentară ale tinerilor designeri romani.

 

UNVEILED 6 singurul târg de modă dedicat în exclusivitate designerilor români aflaţi la începutul parcursului profesional – s-a desfăşurat în intervalul orar 11:00 – 19:00, la Iqonique Class Studio – un spaţiu dedicat creativităţii, pasiunii pentru modă şi entuziasmului pentru frumos, un adevarat icon al luxului şi al rafinamentului.

Prin selecţia riguroasă a proiectelor expuse şi promovate, UNVEILED a constituit, încă de la primele ediţii, o rampă de lansare pentru noua generaţie de designeri. Totodată, pentru publicul iubitor de modă, de inovaţie şi creativitate, evenimentul a reprezentat o experienţă alternativă de shopping 100% autentic.

Printre designerii vestimentari prezenţi la UNVEILED 6 s-au numărat: Anca Miron, Astrid Ţîrlea, Bookletta, Bowtique, Coolta, Fandacsia, Florentina Giol, Irina Irimia, Larisa Dragna, Loredana Nedelcu, Mihaela Carp, passepartouS, Pompon, Rue des Trucs şi Zenya Fashion Atelier. Jumătate dintre aceştia au fost la primul lor contact cu piaţa, prezentându-şi în premieră ideile creative, în cadrul evenimentului.

UNVEILED 6 a găzduit petrecerea care, aşa cum ne-a obişnuit, a stat sub semnătura inovaţiei şi a creativităţii – ABSOLUT Designers Night Out.

ABSOLUT Designers Night Out a reprezentat evenimentul ideal pentru a marca o nouă etapă a campaniei ABSOLUT Blank. Astfel, pe lângă discuţiile fascinante cu designerii şi cocktail-urile chic pe bază de ABSOLUT VODKA, invitaţii la petrecere au avut ocazia să descopere şi cea mai nouă creaţie, cea de-a cincea pânză a uriaşei sticle de ABSOLUT. Aceasta a fost semnată de Alina Buzilă în colaborare cu Mihaela Pavelescu, artist plastic şi designer de interior, cu numeroase lucrări de pictură murală şi amenajări interioare.

Alina Buzila este Creative Director la Rue des Trucs, un brand de casual clothing creat în 2010, ca un apel la normalitate, simplitate şi easy to wear, promovând linii curate, detalii smart, lejeritate şi minimalism.

Ice Flower, lucrarea celor două tinere, a fost inspirată de mozaicul catalan şi de fascinantul Antonio Gaudi. “Ice Flower a pornit de la claritatea sticlei şi calitatea de a fi rece, de aceea am ales coloristica alb/albastru, iar floarea este un simbol al frumuseţii şi al creativităţii în cel mai pur sens natural”, a declarat Alina Buzila.

 

UNVEILED 6 este un eveniment susţinut de Fantazia PR Boutique şi ABSOLUT VODKA.

 

Despre UNVEILED:

UNVEILED prilejuieşte atât profesioniştilor în domeniu, cât şi publicului consumator de modă, descoperirea creaţiilor tinerilor designeri, încă din etapa primelor abordări estetice. Fiecare ediţie UNVEILED reuneşte absolvenţi selectaţi din toate centrele universitare din ţară şi îi supune celui mai dificil examen, cu implicaţii reale şi decisive pentru parcursul ulterior: contactul direct cu piaţa şi implicit cu consumatorul final. UNVEILED înseamnă creativitate, originalitate, descoperire, totul într-un mix echilibrat şi adaptat cerinţelor modei actuale.

Site web: www.unveiled.ro

Pagina de Facebook UNVEILED: http://www.facebook.com/unveiled.ro

Twitter: @UnveiledFashion

Persoana de contact:

Ramona Chirica – [email protected]  / +4(0) 732.187.56

 

Despre ABSOLUT VODKA:

ABSOLUT VODKA este unul dintre cele mai creative branduri internaţionale. A provocat mereu limitele creativităţii convenţionale, a ales asocieri inedite şi ca dovada, artişti ca Andy Warhol, Keith Haring, Damien Hirst sau mai recenţii Ellen von Unwerth şi Spike Jonze şi-au pus talentul în slujba ABSOLUT.

 

The Absolut Company produce la nivel internaţional următoarele branduri: ABSOLUT VODKA, MALIBU, KAHLÚA, Wyborowa, Luksusowa şi Frïs. ABSOLUT VODKA este a patra companie mondială producătoare de spirtoase premium. Fiecare sticlă de ABSOLUT VODKA este produsă în Åhus, în sudul Suediei. Din iulie 2008, The Absolut Company este parte a grupului Pernod Ricard, care deţine unele dintre cele mai prestigioase branduri de băuturi alcoolice din lume.

 

Pagina de Facebook ABSOLUT România: https://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

Persoana de contact:

Roxana Marin – [email protected]  0745.020.957