Concurs cu invitații la Apparat @ București

Lume lume, concurs!

Daca vrei invitații la Apparat în 7 aprilie la Turbohalle București, spune-ne câte personaje feminine apar în videoclipul celor de la Yoon, prezenți în line-up-ul de la party: The Mirror Can’t Hear You

Primele trei răspunsuri corecte primesc o invitație dublă la party. Raspunsurile și numele întreg pe ism at modernism.ro.

Yoon este duo-ul autohton format din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu. Întreaga lor filosofie se bazează pe plăcerea de a face muzică electronică îmbinată cu elemente acoustice.

Mai multe detalii despre party, aici.

12 total comments on this postSubmit yours
 1. 2 personaje.

 2. apar 2 personaje feminine :)

 3. 2!

 4. Două personaje feminine.

 5. 2

 6. 2

 7. 2

 8. 2

 9. uau, cu repeziciune, castigatorii sunt, in ordinea trimiterii raspunsurilor (mail si comentarii):

  21.23h Andreea Breazu
  21.23h Catalina Banica
  21.24h Florina Baciu
  21.24h Monica Iordache

  trebe sa dam patru, ca au fost doua pe minut :P

 10. 2

 11. 2 personaje

 12. Doua feminine

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank