Începând cu 2001, Sascha Ring s-a cameleonizat  în ”Apparat” – așa cum îl cunoaște publicul și așa cum îl adoră fanii electro-ului berlinez.  Pornind de la un techno dancefloor el și-a transformat încet stilul până la intersecția cu muzica ambientală unde a început să pună accentul pe sound design.

Sasha Ring este un artist cu o deschidere largă către muzică, emanciparea sa permițîndu-i să colaboreze cu diverși producători și DJ – profilul grupului Moderat este familiar și celor care nu au auzit de componenții săi luați separat… De aceea Apparat reușește să fie nu numai centrul de greutate din formațiunile pe care le încheagă cu alți artiști, dar se poate întinde el însuși de la un IDM abrupt și rece la instrumentale pline de sensibilitate, shoegaze sau featuring-uri vocale surprinzătoare.

Caracterul său prolific și transparența polimorfologiei Apparat au încântat până și cei mai sceptici critici, începutul fiind marcat de EP-ul Silizium (2005). Doi ani mai târziu, comentariile mergeau atât de departe încât muzica lui Apparat (considerat un mic magician în ceea ce privește producția) nu mai era percepută ca și când el ar fi pătruns vreun secret al achimiei, ci ca fiind pur și simplu seducătoare.

Ambiguitatea care planează asupra sa din cauză că a avut atât de multe colaborări din 2007 până acum este spulberată la orice performance live, unde distinsul Sascha se transformă într-o prelungire fericită a pupitrului.

Un artist de nivelul acestuia este rar în spectrul actual al muzicii, așa că venirea sa în București este cu atât mai importantă.

Un eveniment YaZee și Blame it.

Evenimentul este sustinut de Burn & Grolsch.

Accesul la eveniment este permis persoanelor peste 18 ani.

Bilete în presale pot fi achizițioante prin rețelele Bilete.ro și Myticket.

Bilet 50 RON – 8 Martie – 18 Martie | Număr limitat de bilete

Bilet 60 RON – 19 Martie – 31 Martie | Număr limitat de bilete

Bilet 80 RON – 1 Aprilie – 7 Aprilie


un eveniment YaZee și Blame It.

7 Aprlie 2012 | TURBOHALLE | orele 22.00 |

Bilete în presale pot fi achizițioante:

– pe bilete.ro și în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro

http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=2194

 

– pe myticket.ro și în magazinele Diverta

http://myticket.ro/ro/bilete/645/detaliilocatie/apparat-full-live-band.html

 

Mai multe despre Apparat pe site-ul său oficial sau pe pagina de Facebook a evenimentului.