Marilena Murariu, „Portrete în revoluţie” – exclusive Modernism.ro

Admonestată de confraţi şi refuzată de galerii, după impietatea de a o fi revivifiat pe ELENA, Marilena Murariu doreşte să-şi ispăşească condamnabila rătăcire – dar şi pentru a încheia anul în cuviinţă şi smerenie – printr-un pios act de omagiere.

Prin intermediul expoziţiei virtuale “Portrete în revoluţie”, artista îşi propune să aducă ofrandă Marii Revoluţii din Decembrie, fal(n)icelor sale realizări.

Inspirată fiind de titlurile luptătorilor – (supra)vieţuitori în revoluţie, Marilena nu a găsit o cale mai potrivită pentru a-şi atinge scopul decât prin realizarea a şase impozante portrete virtuale.

Marilena Murariu vă invită aşadar să-i identificaţi pe:

Osânzit în revoluţie

Certificat în revoluţie

Remorcat în revoluţie

Revolut în revoluţie

Încuscrit în revoluţie

Ilicit în revoluţie

cărora li se adaugă, dintr-o firească nevoie de legitimare,

Oculta eroilor

Virtual curator,

Marian CONSTANTIN

5 total comments on this postSubmit yours
  1. Nu te dezminti nici de data asta… ma bucur si te felicit !

  2. Stimata Dna .pictorita- sunteti o invingatoare ,dovada ofranda Marii Revolutii a coruptiei ,dar mai ales o ” invinsa ” care isi ispaseste” condamnabila ratacire ” fiind refuzata de galerii sa expuna dureroasa constatare ca DEMOCRATIA nu e decat un regim in care fiecare are dreptul sa sustina ca e sub ….DICTATURA

  3. Felicitari si la cat la multe astfel de expozitii cu tematica combativa faradelegilor oranduirii vremurilor noastre. “Zdrobiti oranduirea cea crunta si nedreapta, ce lumea o imparte, in mizeri si bogati, faceti ca-n asta lume sa fie pace dreapta si sa traim ca frati”, ca sa-l citez pe marele nostru poet national, Mihai Eminescu.

  4. …Pentru mine Marilena Murariu e Omul-Curcubeu, cu sufletul muiat in nuante subtile dar si izbitoare, pe care-l asterne pe panza, cand intr-un crepuscul meditativ si singuratic, ca in “Balcicuri”, cand marcand triumful delicat al luxuriantei vegetale si spirituale, ca in periplul sud-est asiatic, cand intr-o explozie dureros de grotesca a fanariotismului nostru contemporan…

  5. cel mai mare curator din romania cosmin nasui si cea mai mare artista!!! uraaa!!

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank