In fata cladirii fostului cinematograf Favorit din Bucuresti, Drumul Taberei nr. 28.

Joi, 19 mai, va invitam in fata cinematografului Favorit din Bucuresti, Drumul Taberei nr. 28, incepand cu ora 18:00, la deschiderea in aer liber a expozitiei photovoice „Am deschis ochii pentru Favorit”.

Expozitia este organizata de Initiativa Favorit, grupul informal de initiativa civica din cartierul Drumul Taberei, zona Favorit, impreuna cu Centrul de Resurse pentru participare publica – CeRe.

Fotografiile din expozitie sunt… realizate de membrii grupului de initiativa in perioada februarie-aprilie 2011 prin metoda photovoice, derulata de CeRe si surprind imagini ale zonei si cinematografului Favorit. Prin aceste fotografii, grupul Initiativa Favorit isi doreste sa aduca in atentia autoritatilor locale si a locuitorilor zonei diferite aspecte ce ar trebui imbunatatite in spatiul public. De asemenea, grupul va prezenta cu aceasta ocazie propuneri de revitalizare ale zonei si cinematografului Favorit.

La deschiderea expozitiei care va avea loc in fata cinematografului vor participa reprezentanti ai autoritatilor publice locale, organizatii neguvernamentale, locuitori ai zonei preocupati de redarea cinematografului in folosul comunitatii si de imbunatatirea aspectului zonei.

Expozitia va fi deschisa in perioada 20 mai – 1 iunie 2011, la Cafeneaua Favorit de langa Cinematograful Favorit.

Pentru informatii suplimentare si confirmarea participarii dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la adresa de email [email protected], persoana de contact Anca Tureac sau Silvia Boeriu/ Coordonator PR/ [email protected]/ 0721 215 260.

Fotografii Favoriti va asteapta!