LOVE

Luni, 14 februarie 2011, de la ora 19:00, la Sala Nouă a Teatrului de Comedie (str. ), Grupul de iniţiativă teatrală “ArCa LuI nOe” vă invită la un spectacol de teatru ce prezintă o poveste de dragoste sub forma unei călătorii în timp, de la iubirea pură, lipsită de griji, a adolescenţei la momentele de răscruce şi tensiune ale unui cuplu aflat la maturitate.

Love”, o comedie romantică după “Zăpezile de altădată” de Dumitru Solomon, în regia lui Alexandru Robert Nagy, este spectacolul care, prin intermediul unui personaj rigid, statuia din parc, ne poartă pe cel mai întortochiat drum al vieţii – iubirea. Acestă piesă de teatru este, de fapt, o introspecţie ce ne face să ne întrebăm dacă dragostea adevarată e doar un vis sau … realitatea.

Spectacolul “Love”, o producţie GIT ArCa LuI nOe Bucureşti, a fost distins, în 2010, cu 7 premii la Festivalul de Teatru “Jean Monnet” – ediţia I şi Festivalul Naţional de Comedie pentru Liceeni “Jos Pălăria” – ediţia XIII pentru: cea mai bună trupă, cel mai bun actor (Victor Ţăpeanu şi Nicholas Caţianis), cea mai bună actriţă (Raluca Balaci), premiul juriului pentru regie (Alexandru Robert Nagy) şi spectacol.

Din distribuţie fac parte:

Ana Maria Florică;

Raluca Balaci;

Victor Ţăpeanu;

Nicholas Caţianis;

Aida Petrache;

Daniel Ionescu

Preţul unui bilet, la acest spectacol, este de 15 lei, iar rezervările se pot face prin sms la numarul 0740.134.163. Rezervările se anulează dacă nu sunt ridicate cu cel puţin 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

Vă aşteptăm la teatru!

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Raluca Elena Rogoz, PR

Mobil: 0740.134.163
Adresa email:
[email protected]
GRUPUL DE INITIATIVA TEATRALA [GIT] ,,ArCa LuI nOe”
www.arcaluinoe.org