SPUNE PE SCURT are plăcerea să vă invite Sâmbătă 21 August, la Terasa Clubului Fabrica, începând cu ora 17:00, la VARIOUS ARTISTS COLLECTION #01, o expoziţie de artă urbană dedicată tinerilor artişti.

Sabina Tupan – pictură, Octav Ungureanu (smokingcoolcat) – comics şi Roxana Enache – fotografie, aşteaptă părerile, laudele sau criticile voastre.

Intrarea este liberă.

Iată şi câteva detalii legate de cei 3 artişti:

SABINA TUPAN

Studentă în Marea Britanie în anul doi la secţia Print and digital media, Sabina combină în lucrările ei mai multe tehnici: pictură, mix media, manipulare digitală, colaj, sau fotografie. Inspirate din mediul urban sau folosind teme narative (în spatele cărora se află diverse poveşti), lucrările Sabinei generează incredibile călătorii în lumea fantasticului.

OCTAV UNGUREANU

“Smoking Cool Cat” înseamnă comics inspirat din viaţa de zi cu zi, de la glumele între prieteni, până la mersul cu metroul sau oamenii de pe stradă. În cadrul VARIOUS ARTISTS COLLECTION #01, veţi putea răsfoi şi prima revistă de comicsuri dedicată artiştilor autohtoni.

ROXANA ENACHE

Roxana este un artist ale cărei creaţii se concentrează pe lucrări ce se desfășoară în principal în mediul vizual: fotografie, pictură, grafică, design. În prezent îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, unde este studentă a Facultăţii de Arhitectură, secţia Design Interior, în cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”. Pasionată de artele vizuale, începe să fotografieze, ca amator, în anul 2005. Fotografia devine mai mult decât o pasiune, devine un mijloc de comunicare despre sine şi despre lume deopotrivă, de aceea scenele au un profund caracter introspectiv pentru “personajul” surprins în fracţiunea de secundă ce îi capturează emoţia în static. Pentru Roxana Enache, fotografia devine limbaj, se rupe de existenţa fizică şi se transformă în însuşi referentul ei, perceput de privitor ca sentiment. Compoziţiile sunt echilibrate, armonioase şi pun accent pe concept şi pe mesajul puternic. Roxana lucrează în special fotografie alb-negru şi monocromatică.