In legatura cu pozitia Casei de Licitatii Goldart fata de noul TVA si fata de inundatiile catastrofale din Moldova

In acest context dificil, in care cuvantul de ordine este marirea preturilor ca urmarea a maririi cotei de TVA, Casa de Licitatii GOLDART, intelegand ca rolul sau este preponderent cultural, de formare a pietei si de sustinere a artei, a decis sa NU modifice comisioanele clientilor deponenti si cumparatori pentru lucrarile depuse si cumparate în şi din licitatie, comision care va ramane la aceeasi valoare, respectiv 15,5%, TVA inclus.

Urmatoarea licitatie va avea loc duminica 4 iulie, ora 11.00, la Galeria Galateca a Bibliotecii Centrale Universitare, str. C.A. Rosetti 2-6. Cu aceasta ocazie, Casa de Licitatii Goldart va dona o parte din comisionul obtinut in urma vanzarii a doua lucrari de arta, respectiv «Buchet de flori» de Nicolae Tonitza si «Piata din Tulcea» de Nicolae Darascu, in contul Fundatiei «Mereu aproape» pentru a contribui la ajutorarea familiilor afectate de inundatiile din Moldova.

Ii invitam, de asemenea, pe clientii nostri sa fie aproape si sa urmareasca, in sala de licitatii, preturile de pornire pentru lucrarile prezentate, care sunt cu 10%- 50% mai mici decat estimarile, oferta valabila numai pe durata licitatiei.

CASA DE LICITATII GOLDART

(www.goldart.ro)