40 de nume sonore (Carla Szabo, Alexandru Lupu, Jennifer Delplanque, Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Ana Wagner, Maria Filipescu, Ioana Matei, Andra Lupu, Izabella Petrut, Elena Crisan si Mihaela Zvinca), mai putin consacrate sau chiar debutante isi dezvaluie comorile din ateliere la AUTOR, singurul targ de bijuterie contemporana. 40 de display-uri spectaculoase si 40 de directii noi in bijuteria contemporana. 40 de colectii de piese unice care te asteapta sa le personalizezi in functie de tine.

Autor 3.0 / eveniment marca Extins / targ de bijuterie contemporana
/ 24 – 25 aprilie / 11h00 – 21h00 / intrarea 5 lei / Sala Dalles (Bd. N. Balcescu 18)

Little Hanoi / Stepanka Stein & Salim Issa / eveniment organizat de Centrul Ceh
/ expozitie de fotografie / 7-30 aprilie / finisaj 25 aprilie / 20h00 / Sala Dalles

40 de fotografii in format larg ii prezinta pe reprezentantii catorva generatii de vietnamezi care traiesc in Republica Ceha. Fotografiile pentru expozitia LITTLE HANOI au fost realizate in colaborare cu creatoarea de moda Mimi Lan in mediul autentic al pietei Sapa care reprezinta in momentul de fata cel mai mare targ vietnamez din Republica Ceha, patruns de o atmosfera inconfundabila de cultura si folclor vietnamez.

Duminica seara, dupa incheierea targului Autor dam si petrecere pentru a sarbatori bijuteriile si iubitorii ei dar si pentru a participa la finisajul expozitiei Little Hanoi. Va asteptam incepand cu ora 20h00.

Pentru mai multe detalii intrati pe www.czech-it. ro, www.extins.com sau contactati-ma.

Veronica Angelescu
………… ……… ……… ……… …..
tel: +40 724205107
e-mail: angelescu@czech. cz
Centrul Ceh Bucuresti
str. Ion Ghica nr 11, sector 3